ONS BEDRIJF

ONS VERHAAL

In 1951 begon Tante Mien in ditzelfde pand een ijssalon met een kleine ‘snackbar’, waarbij het mogelijk was om een frietje te eten. In februari 1970 kwamen Arie en Ann Goes in het pand, de ouders van Ad, dit was hun tweede zaak. In 1961 waren zij al in Zeist een cafetaria begonnen, maar zijn uiteindelijk ook in Kockengen terecht gekomen. In Kockengen hebben zij tot aan 1983 de zaak gerund, daarna nam hun zoon Ad het van hen over en Ad is nu al bijna 40 jaar trotse en enthousiaste eigenaar.

“Toen ik 1982 van school af kwam en drie maanden op kantoor stage had gelopen had ik zoiets van ‘géén binnenbaan voor mij’. In 1983 stopte een huurder van mijn vader en moeder er mee. Vader Arie vond dat ik het maar eens een jaartje moest proberen, dan kon ik de ‘naam’ van het cafetaria een beetje opbouwen. Dan kon hij het cafetaria daarna weer goed verhuren.
Daar is echter iets fout gegaan, want één jaar is reeds bijna 40 jaar geworden. En nog steeds met dezelfde bevlogenheid als in 1983! Ik hoop nog vele jaren voor u te mogen bakken.” – Ad

FEESTEN EN PARTIJEN

Friet en snacks bij u op locatie? Bestel onze Foodtruck! Ook lekker eten op uw feest of (kinder)partijtje; de Patatboer komt langs! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op om uw wensen te bespreken.

ONS TEAM

AD

Eigenaar

SOLEIL

All-round medewerker

FENNE

All-round medewerker

ISA

All-round medewerker

JIKKE

All-round medewerker

LISANNE

All-round medewerker

OMA ANN

Oud eigenaar